Epson L365 Wi-Fi

Multifunkcijski Wi-Fi stampac s ugradjenim sistemom rezervoara za boju za brzu i ekonomicnu stampu u boji, kopiranje i skeniranje ukljucuje i boje velikog kapaciteta1.

Kljucne karakteristike

  • Izuzetno povoljna stampa, kopiranje i skeniranje: Ugradjeni rezervoari s bojom velike zapremine
  • Ukljucena boja velikog kapaciteta1: 12.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji²
  • Bez briga: Pokriven Epsonovom garancijom od 3 godine u 2016. godini
  • Praktican:  uz jednostavno postavljanje i odrzavanje
  • Fleksibilan: Wi-Fi povezanost i jednostavna mobilna stampa2

Model L365 savrsen je za male korisnike i kancelarije koji traze vrhunski kvalitet i povoljnu stampu, skeniranje i kopiranje uz Wi-Fi. Uz rezervoare za boju visokog kapaciteta, korisnici mogu stampati vise stranica po nizoj cijeni. Jednostavno postavljanje olaksava vam brzi pocetak upotrebe i maksimalno povecava produktivnost, cime se izbjegava prazan hod. Epsonova Micro Piezo tehnologija i ISO brzina stampe od 9,2 stranice u minuti2 daju dosljedne rezultate visokog kvaliteta vrlo brzo.

Recite zbogom klasicnim bojama

 L365 opremljen je s cetiri Epsonove bocice s bojom (plava, zuta, magenta, crna) i dvije dodatne bocice s crnom bojom pa imate sve sto vam je potrebno i mozete odmah zapoceti s radom. Korisnici mogu stampaivati do 12.000 stranica crno-bijelo i 6500 stranica u boji uz prilozeni komplet boja te mogu stampaivati dulje vrijeme prije kupovine zamjenskih boja.

Povecajte produktivnost

Postavljanje stampaca L365 je jednostavno i nece vam zadavati muke pa mozete odmah zapoceti s radom. Wi-Fi povezivost uz Epson Connect olaksava stampu sa smart telefona i tablet uredjaja. Funkcija visestrukog kopiranja omogucuje brzo kopiranje jedne stranice 20 puta u jednom prolazu, cime se stedi vase vrijeme. Skener od 1200 dpi znaci i da mozete skenirati fotografije i dokumente u visokom kvalitetu. Kad dodje vrijeme za dodatno punjenje boja, tehnologija brzog dodatnog punjenja olaksava i ubrzava posao, cime se smanjuje prazan hod. Epsonove originalne bocice s bojom omogucuju jednostavno dodatno punjenje rezervoara s bojom zahvaljujuci jasnom oznacavanju i mlaznicama koja ne kaplju.

Vjerujte Epsonovom kvalitetu

Namjenski rezervoar ugradjen je u stampac pa mozete uzivati u pouzdanom stampacu u boji bez nereda ili gnjavaze.