Poštovani prijatelji,

 01.07.2018. godine preduzeće „Multiprint“ slavi  20 godina poslovanja.

Od samog početka pa do danas, trudili smo se da budemo lideri u pružanju usluga našim klijentima. Ponosni smo što nakon toliko godina, i dalje uspješno poslujemo, što danas imamo sjajne partnere, što smo uspjeli da budemo u samom vrhu naše branše i što je najvažnije – da uslužimo preko 27 hiljada cijenjenih klijenata. Imali smo viziju da budemo kompanija cijenjena  zbog  naših poslovnih vrijednosti i etike, da ostanemo “najbolji izbor” za naše kupce, dobavljače i zaposlene, da gajimo uzajamno poštovanje i da naše ime ostane sinonim za pouzdanost, zadovoljstvo, lojalnost i inspiraciju.

Nakon ovih 20 godina možemo da kažemo da smo uspjeli ali da sigurno možemo i bolje.

Želimo da se zahvalimo svim ljudima koji su bili dio našeg tima. Takodje i onima koji i dalje doprinose održavanju i razvoju preduzeća “Multiprint” i koji su tu duže od jedne decenije. Ljudi sa kojima smo zajedno prošli puno turbulentnih momenata ali ipak mnogo više predivnih godina, u kojima smo zajedno rasli i razvijali se.

Posebno se zahvaljujemo na povjerenju našim klijentima, i obećavamo Vam, da ćemo i dalje biti zajedno sa Vama i za Vas i obavljati naš posao na način, da ste nam Vi uvijek na prvom mjestu.

I zato kažemo: Testirajte prijateljstvo – poslujte sa nama! Hvala!